суббота, 18 июля 2020 г.

Відразу після об’єднання: “Київстар” за 100, Vodafon за 50 – на абонентів впали дешеві тарифи

  • Відразу після об’єднання: “Київстар” за 100, Vodafon за 50 – на абонентів впали дешеві тарифи
Що потрібно знати
Найбільші українські оператори мобільного зв’язку – Vodafone і «Київстар» – підготували для своїх клієнтів цілий ряд вигідних пропозицій. Так, у Vodafone доступний безлімітний трафік всього за 50 грн. в місяць, а «Київстар» запустив найкращий тариф з величезним пакетом послуг всього за 100 грн. у місяць.
Vodafone надає своїм клієнтам так звані «модульні послуги» – коли, крім свого пакета, абонент може самостійно вибрати додатковий, вкрай корисний пакет послуг. У оператора є два види таких послуг – обмін хвилин на безліміту і Pass-послуги, які надають безлімітний трафік для користування різними сервісами.
Наприклад, підключивши послугу Video Pass всього за 50 грн., Клієнти Vodafone зможуть користуватися популярними відеосервісами – такими як Megogo, Netflix і YouTube. Підключити послугу можна, набравши * 313 * 1 #. Правда, перед підключенням, варто перевірити, чи не входить вона за замовчуванням в тарифний план, яким ви користуєтеся.
Ще одне «солодке пропозицію» з’явилося у компанії «Київстар» – оператор представив новий тарифний план, вартістю всього 100 гривень – при цьому, за ці гроші, абоненти отримують по-справжньому величезний пакет послуг.
Новий тарифний план від «Київстар» під назвою «Смачний» включає в себе безліміт дзвінків всередині мережі, 300 хвилин на дзвінки іншим українським операторам і 20 гігабайт інтернету. Абонентська плата – всього 100 грн. в місяць, правда, варто врахувати, що в «Київстар» місяцем вважають 4 тижні.
9 липня під час спільного меморандуму, «Київстар» і Vodafone оголосили про те, що об’єднують свої зусилля по проведення в Україні мережі стандарту 4G.

Комментариев нет:

Отправить комментарий